Let our experience
move you forward

Met onze totaaloplossing maken we jouw salesteams beter en bieden we prospects en klanten de perfecte merk- en productbeleving vóór, tijdens en na het verkoopproces. Zo bezorgen we je meer tevreden klanten en helpen we jouw merk en (sales)organisatie vooruit.

Dit haal je uit samenwerken met
Prodrive Academy

Dankzij onze totaaloplossing profiteer je van onder meer deze voordelen

Meer klanten

Meer klanten

Met de perfecte merk- en productbeleving zorgen we voor de ‘klik’ tussen de prospect en jouw product, merk of organisatie, met meer klanten als gevolg.
Meer merktrouw

Meer merktrouw

Met de perfecte merkbeleving zorgen we ervoor dat jouw klanten helemaal tevreden zijn en je grootste fans worden. Zo blijven ze langer klant.

Makkelijker verkopen

Makkelijker verkopen

Naast de perfecte merkbeleving zorgen we er met state-of-the-art (online) producttrainingen voor dat jouw salesteams (nog) beter worden, waardoor het voor hen makkelijker wordt om auto’s te verkopen.

Ontzorging

Ontzorging

Met onze totaaloplossing helpen en ontzorgen we jouw organisatie vóór, tijdens en na het aankoopproces, waardoor de werkdruk voor sales & aftersales daalt.

Zorg voor de perfecte merk- en productbeleving

Start: We laten prospects kennismaken met een auto of model(reeks), zodat zij enthousiast worden en aankoop overwegen. Bijvoorbeeld door middel van een proefritevenement of een proefrit aan huis campagne.

Training: Door middel van onder meer (online) training en e-learning zorgen wij ervoor dat je salesteams alle kennis en kunde in huis hebben om van prospects klanten te maken. Bovendien zorgen we ervoor dat ook zij weten hoe ze de perfecte merk- en productbeleving bieden. 

Experience: We nemen je de aflevering van een nieuwe auto uit handen of vullen hem aan met een (online) gebruikerstraining zodat hij helemaal voldoet aan de klantverwachting. Zo zorgen we ervoor dat de merk- en productbeleving van begin tot eind perfect is.

Prodrive Academy rijdt al meer dan 25 jaar op kop

Zo snel als de autowereld verandert, zo snel verandert Prodrive Academy ook. Meestal bewegen we mee, maar nog vaker halen we in door vooruitstrevend te zijn. Hierdoor rijden we op het gebied van producttrainingen en auto- en merk- en productbelevingsevents al meer dan een kwart eeuw op kop. Het is daarom ook niet voor niets dat al onze oplossingen next-level en vaak heel succesvol zijn. Door onze kennis van elektrische auto’s, ADAS en de autowereld weten we met welke uitdagingen jij en je klanten te maken hebben. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren en onze vooruitstrevende oplossingen toepassen om jouw salesteams te verbeteren en te zorgen voor de perfecte merk- en productbeleving. Met meer tevreden klanten tot gevolg.

Prodrive Academy werkt graag samen met

Prodrive Academy werkt graag samen met fabrikanten
Prodrive Academy werkt graag samen met importeurs
Prodrive Academy werkt graag samen met dealerorganisaties

Fabrikanten

Fabrikanten als Volvo, Ford en Hyundai hebben we met onze kennis en expertise vooruit geholpen.

Importeurs

Voor nagenoeg alle Nederlandse auto importeurs organiseerden we succesvolle gebruikers-, dealer- en producttrainingen. 

Dealerorganisaties

Van EV kennissessies en modelintroducties tot digitale videotrainingen, driving events en meer. Bij Prodrive Academy ben je aan het juiste adres.

Prodrive Academy:
the automotive experience expert

Prodrive Academy is ‘the automotive experience expert’ van de Benelux. In die rol, en met meer dan 25 jaar ervaring, uitgebreide kennis van onder meer EV’s en ADAS, vooruitstrevende trainingsmethodes en een team van specialisten, verbeteren we jouw salesteams en verzorgen we voor jouw (potentiële) klanten de perfecte merk- en productbeleving. Daarmee helpen we je merk en organisatie vooruit en zorgen we voor meer – tevreden – klanten.

Neem contact met ons op en let our experience move you forward, of leer ons eerst nog wat beter kennen.  

Tell me and I may forget.
Show me and I may remember.
Let me experience and I will understand.

Onze klanten aan het woord

Dit zeggen klanten over onze dienstverlening.

Mercedes-Benz

Als Mercedes-Benz leggen we de lat hoog, ook wanneer het gaat om kwaliteit van onze trainingen. Prodrive Academy heeft als training partner bewezen deze kwaliteit over te kunnen brengen naar onze klanten

Stefan Smale - Trainings Manager Mercedes Vans BeNeLux

Volvo

Breder strekkend dan de originele opdracht heeft Prodrive Academy haar lange ervaring en brede perspectief binnen de automotive benut om de vraag achter de vraag op te lossen. Het belang van verwachtingsmanagement is onderstreept en de gerealiseerde oplossing is van hoge kwaliteit.

Dieter Vanderlinden, Sales Director W-Europe @Volvo Cars

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

We vertellen je graag meer over wat we voor jouw (potentiële) klanten en salesorganisatie kunnen betekenen, en we bieden advies op basis van jouw doelen en uitdagingen. Je kunt hier rechts zelf een geschikte dag en tijd kiezen voor jouw adviesgesprek met een van onze business consultants. Tot snel!