Let our experience
move you forward

Met meer dan 25 jaar ervaring is Prodrive Academy de aangewezen partner op het gebied van automotive experience marketing en producttraining. Wij zorgen ervoor dat de aflevering van een auto perfect verloopt en dat de voertuigen optimaal gebruikt worden door hun berijders. Onze services zijn op maat gemaakt en creëren een hoge mate van tevredenheid en loyaliteit bij jouw klanten.
Zo helpt onze ervaring jouw merk en organisatie vooruit.

white klanttevredenheid logo

Meetbaar hogere klanttevredenheid

Salesteam

Salesteams met méér kennis

Sales meer

Meer sales door toekomstgerichte businessmodellen

Efficient werk

Efficiënt werken met slimme data

Klanten waar wij dagelijks voor werken

Hoe wij jou
verder brengen

Klanttevredenheid is een van de belangrijkste succesfactoren voor een autofabrikant, importeur of dealerorganisatie. Tegelijkertijd is het een van de grootste uitdagingen! Wij helpen je daarbij en zorgen voor trouwe klanten en een hogere klanttevredenheid. Dat doen we door onze ervaring en next-level experiences te gebruiken om jouw salesteams (nog) beter te maken en je prospects en klanten voor, tijdens en na het verkoopproces de perfecte merkbeleving te bieden. Dit leidt tot betere sales, een hogere klanttevredenheid, meer klantloyaliteit en retentie. Onze klanten verkopen daardoor meer auto’s met meer marge en krijgen meer rendement.

Wij maken jouw salesteam future-proof

Prodrive Academy bereidt jouw salesteam voor op de autobranche van morgen. Dit doen we door product- en ervaringstrainingen. Maar, hoe toekomstgericht is jouw salesteam eigenlijk? Doe de Future-Proof scan en kom erachter welke saleskansen jouw salesteam nog kan pakken!

Over ons

Prodrive Academy werkt graag samen met fabrikanten
Prodrive Academy werkt graag samen met importeurs
Prodrive Academy werkt graag samen met dealerorganisaties

Prodrive Academy is in 2004 ontstaan vanuit Prodrive Training, de bekende opleider voor veiliger en zuiniger autorijden. De opgedane kennis op trainingsgebied werd gebruikt om Prodrive Academy op te zetten: dé automotive experience expert en producttrainer van de Benelux. 

Samen met ons team van specialisten wijzen wij autofabrikanten, importeurs en dealerorganisaties de weg op het gebied van sales en klanttevredenheid.

Wil je ook een hogere klanttevredenheid, betere en meer gemotiveerde salesteams en een lagere werkdruk voor sales- en aftersalesteams? Boek dan nu een vrijblijvend adviesgesprek in!

Onze klanten aan
het woord

Klanten waar wij dagelijks voor werken

“Breder strekkend dan de originele opdracht heeft Prodrive Academy haar lange ervaring en brede perspectief binnen de automotive benut om de vraag achter de vraag op te lossen. Het belang van verwachtingsmanagement is onderstreept en de gerealiseerde oplossing is van hoge kwaliteit.”

Dieter Vanderlinden,
Sales Director W-Europe
Volvo Cars

Met trots presenteren wij onze showcases

Toyota Proace Event

Een dag in het teken van de nieuwe Proace. Wat doet deze auto beladen en onbeladen in verschillende situaties? De deelnemers ervaarden het op het door ons georganiseerde Toyota Proace Event.

Citroën ADAS Training

In samenwerking met Citroën Nederland organiseerde Prodrive Academy een dag die in het teken stond van Advanced Driving Assistant Systems (ADAS) in de nieuwste Citroëns.

Mercedes- Benz Vans Dealertraining

In opdracht van Mercedes-Benz ontwikkelden we het rijgedeelte voor de dealertraining van de Mercedes-Benz e-Vito en EQV modellen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

We vertellen je graag kosteloos over wat we voor jouw (potentiële) klanten en salesorganisatie kunnen betekenen, en we bieden advies op basis van jouw doelen en uitdagingen. Je kunt hier rechts zelf een geschikte dag en tijd kiezen voor jouw adviesgesprek met een van onze business consultants. Tot snel!