ADAS training: meer kennis leidt tot meer tevreden klanten

Vrijwel alle hedendaagse auto’s beschikken over één of meer Advanced Driver Assistance Systems (ADAS). Prodrive Academy is specialist op het gebied van rijhulpsystemen en onze ADAS training weerspiegelt dat. Je leest hier waarom de ADAS training van Prodrive Academy een goed idee is voor jouw merk en organisatie.

ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems en is de verzamelnaam voor de verschillende rijhulpsystemen waarmee hedendaagse auto’s zijn uitgerust. Voorbeelden van ADAS zijn:

ADAS training voorkomt ontevredenheid na aankoop

Alle rijhulpsystemen laten je veiliger en zuiniger rijden, mits je begrijpt hoe de systemen werken en hoe je ze goed en in de juiste omstandigheden toepast. We weten uit ervaring dat veel klanten een groot deel van deze kennis (nog) niet heeft, waardoor ontevredenheid na aankoop kan ontstaan. Bijvoorbeeld omdat iemand de systemen niet begrijpt en ze daardoor als irritant ervaart. Met onze uitgebreide ADAS training voor gebruikers – jouw klanten – voorkomen we dat. Sterker nog: door de systemen in theorie en praktijk goed uit te leggen, zorgen we voor meer klanttevredenheid.

Nieuwsgierig naar wat een ADAS training voor jouw klanten en salesorganisatie kan betekenen?

ADAS training: ook goed voor je sales(teams)

Gebrek aan (actuele) ADAS kennis speelt bij je klanten, maar ook bij je salesteams. Weten al jouw verkopers wat de meerwaarde is van Lane Departure Warning? En wat de voor- en nadelen van Blind Spot Detection en Intelligent Speed Adaption zijn? Met onze ADAS training voor verkopers zorgen we ervoor dat je salesteams alle benodigde ADAS kennis bezitten. Hierdoor kunnen ze klanten zo goed mogelijk voorlichten en helpen bij de aanschaf van een auto met de juiste rijhulpsystemen. In combinatie met de ADAS training voor gebruikers – die tijdens of na de aflevering plaatsvindt – zorgt Prodrive Academy voor meer autoverkopen en meer klanttevredenheid.

ADAS training: Prodrive Academy levert maatwerk

Maatwerk is de standaard bij Prodrive Academy, omdat maatwerk werkt. Elke ADAS training is daarom afgestemd op wat je klanten en salesteams nodig hebben, zodat de training tot het gewenste resultaat leidt. Bij het samenstellen of ontwikkelen van een ADAS training houden we rekening met de wensen en eisen die je op tafel legt. Daarnaast gebruiken we onze kennis en ervaring om de perfecte ADAS training voor jouw merk, salesorganisatie en/of klanten te verzorgen. Verzorgen betekent bij ons ook ontzorgen, dus nemen we je al het werk dat nodig is voor een succesvolle ADAS gebruikers- en/of verkoperstraining uit handen. Last but not least: een online ADAS training is ook mogelijk.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

We vertellen je graag kosteloos over wat we voor jouw (potentiële) klanten en salesorganisatie kunnen betekenen, en we bieden advies op basis van jouw doelen en uitdagingen. Je kunt hier rechts zelf een geschikte dag en tijd kiezen voor jouw adviesgesprek met een van onze business consultants. Tot snel!