ADAS training

Meer kennis leidt tot meer tevreden klanten

Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) zijn wettelijk verplicht, maar bieden ook upsell-mogelijkheden. Prodrive Academy is dé specialist op het gebied van rijhulpsystemen en geeft ADAS trainingen die de klanttevredenheid en verkeersveiligheid vergroten. Je leest hier waarom jouw organisatie en merk profijt hebben van onze ADAS training.

Voordelen van onze ADAS training

Levert meer autoverkopen met meer marge

Zorgt voor hogere klanttevredenheid

Houdt het kennisniveau van jouw salesteam up-to-date

Op maat gemaakt voor jouw organisatie

Wat zijn ADAS systemen?

ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems en is de verzamelnaam voor de verschillende rijhulpsystemen waarmee hedendaagse auto’s zijn uitgerust. Voorbeelden van rijhulpsystemen zijn:

ADAS training voorkomt ontevredenheid na aankoop

Alle rijhulpsystemen laten je veiliger en zuiniger rijden, mits je begrijpt hoe ze werken en hoe je ze goed toepast. We weten uit ervaring dat veel klanten een groot deel van deze kennis (nog) niet heeft. Hierdoor kan er verwarring en ontevredenheid ontstaan na aankoop van een nieuw voertuig. Met onze uitgebreide ADAS training voor gebruikers – jouw klanten – voorkomen we dat. Door de systemen in theorie en praktijk goed uit te leggen, zorgen we voor meer klanttevredenheid.

Nieuwsgierig naar wat een ADAS training voor jouw klanten en salesorganisatie betekent? Lees dan meer in onze brochure!

ADAS training:
ook goed voor je sales(teams)

Gebrek aan (actuele) ADAS kennis speelt bij je klanten, maar weten al jouw verkopers wat de meerwaarde is van rijhulpsystemen? Met onze ADAS training voor verkopers zorgen we ervoor dat je salesteams alle benodigde kennis bezitten. Hierdoor kunnen ze klanten goed voorlichten, helpen bij de aanschaf van een auto met de juiste rijhulpsystemen en gebruik maken van upselling. In combinatie met de ADAS training voor gebruikers, die tijdens of na de aflevering plaatsvindt, zorgt Prodrive Academy voor meer autoverkopen en een hogere klanttevredenheid.
ADAS training: Prodrive Academy levert maatwerk

ADAS training:
Prodrive Academy levert maatwerk

Maatwerk is de standaard bij Prodrive Academy, omdat maatwerk werkt. Elke ADAS training is daarom afgestemd op wat jouw klanten en salesteams nodig hebben. Is er bijvoorbeeld behoefte aan training op locatie, een online training of juist een hybride vorm? Zo zorgen wij voor effectieve ADAS gebruikers- en/of verkoperstrainingen.
Ontdek onze trainingen

Ontdek onze trainingen

Lees meer over de voordelen van de ADAS trainingen in onze brochure.
Over ons

Over ons

In deze video leggen we hoe onze expertise jouw organisatie verder helpt!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

We vertellen je graag kosteloos over wat we voor jouw (potentiële) klanten en salesorganisatie kunnen betekenen, en we bieden advies op basis van jouw doelen en uitdagingen. Je kunt hier rechts zelf een geschikte dag en tijd kiezen voor jouw adviesgesprek met een van onze business consultants. Tot snel!