Boost jouw sales!

Natuurlijk wil jij inspelen op de alsmaar veranderende automotive markt en je differentiëren van jouw concurrenten. De services en ervaring van Prodrive Academy geven jouw salesteam de tools mee om nog beter te kunnen verkopen en klanten blij te maken met hun nieuwe aanwinst. Lees hoe onze services klanten voor jou laten kiezen.

Onze diensten voor jou

Check hier hoe we jouw sales een boost geven

ADAS training

Electric Vehicle (EV) training

Verificatie salestraining

Auto-introductie experiences

Autofabrikant - ADAS training

ADAS training

ADAS, Advanced Driver Assistance Systems, is de verzamelnaam voor de grote hoeveelheid rijhulpsystemen waarmee moderne auto’s uitgerust zijn. Tijdens deze theorie- en/of praktijktraining maken onze Product Trainers je verkopers wegwijs in het ADAS-landschap. 

Autofabrikant - EV training

Electric Vehicle (EV) training

Onze Product Trainers weten alles over elektrische auto’s en elektrisch rijden. Tijdens deze theorie- en/of praktijktraining maken we van jouw salesteam EV specialisten. Dit doen we op locatie of online.
Auto-importeurs verificatie salestraining

Verificatie salestraining

Heeft jouw salesteam al een keer een salestraining gehad? Dan is het verstandig om regelmatig te checken hoe het staat met hun kennis en vaardigheden. Dit doe je met onze verificatie training. Het team verbetert tijdens de training hun perfecte salespitch en krijgt de juiste feedback om hun saleskills optimaal in te zetten.

Auto-introductie experiences

Auto-introductie experiences

Wij zorgen ervoor dat klanten op veilige en spectaculaire wijze ervaren wat een auto of modelreeks uitzonderlijk (goed) maakt. Dit doen we door bij klanten thuis rijsessies te begeleiden, complete events te hosten of door langs te gaan bij dealers om de auto te introduceren.

Hogere klanttevredenheid en loyaliteit

Door de trainingen van Prodrive Academy boost jij jouw toegevoegde waarde voor klanten. Met de opgedane expertise kan jouw team beter sales genereren en de klanttevredenheid vergroten. Zo komen klanten terug voor jouw aanbod en customer experience.

Onze klanten aan het woord

Mercedes-Benz

Als Mercedes-Benz leggen we de lat hoog, ook wanneer het gaat om kwaliteit van onze trainingen. Prodrive Academy heeft als training partner bewezen deze kwaliteit over te kunnen brengen naar onze klanten.

Stefan Smale - Trainings Manager Mercedes Vans BeNeLux

Volvo

Breder strekkend dan de originele opdracht heeft Prodrive Academy haar lange ervaring en brede perspectief binnen de automotive benut om de vraag achter de vraag op te lossen. Het belang van verwachtingsmanagement is onderstreept en de gerealiseerde oplossing is van hoge kwaliteit.

Dieter Vanderlinden, Sales Director W-Europe @Volvo Cars

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

We vertellen je graag kosteloos over wat we voor jouw (potentiële) klanten en salesorganisatie kunnen betekenen, en we bieden advies op basis van jouw doelen en uitdagingen. Je kunt hier rechts zelf een geschikte dag en tijd kiezen voor jouw adviesgesprek met een van onze business consultants. Tot snel!