Hi autofabrikant,
Boost ook jouw sales!

Als autofabrikant wil je inspelen op de alsmaar veranderende automotive markt. Je wilt auto-importeurs voor jou laten kiezen en je differentiëren van andere fabrikanten. Met de services en ervaring van Prodrive Academy, geef je auto-importeurs en dealers gerichte kennis mee zodat zij voertuigen op de juiste manier begrijpen en verkopen. Lees hoe onze services auto-importeurs voor jou laten kiezen.

Onze diensten voor jou

Check hier hoe we jouw sales een boost geven

ADAS training

Electric Vehicle (EV) training

Function on demand training

DATA component training

Autofabrikant - ADAS training

ADAS training

ADAS, Advanced Driver Assistance Systems, is de verzamelnaam voor de grote hoeveelheid rijhulpsystemen waarmee moderne auto’s uitgerust zijn. Tijdens deze theorie- en/of praktijktraining maken onze Product Trainers je verkopers wegwijs in het ADAS-landschap. 

Autofabrikant - EV training

Electric Vehicle (EV) training

Onze Product Trainers weten alles over elektrische auto’s en elektrisch rijden. Tijdens deze theorie- en/of praktijktraining maken we van jouw salesteam EV specialisten.

Autofabrikant - Function on demand training

Function on demand training

Grijp extra saleskansen door functions on demand maximaal te benutten. We trainen gebruikers in deze systemen, waardoor upselling wordt gestimuleerd. 

Autofabrikant - DATA component training

DATA component training

Wij analyseren, verrijken en interpreteren de telematica data uit jouw voertuigen. Dit doen we door voertuigdata om te zetten naar doelgerichte acties met onze software. Wordt er onzuinig en inefficiënt gereden door berijders? Dan kunnen we gebruikerstrainingen inzetten om dat positief te veranderen. Hierdoor haal je alles uit de aflevering van een auto. 

Hogere klanttevredenheid en loyaliteit

Door de trainingen van Prodrive Academy boost jij jouw toegevoegde waarde voor klanten. Met de opgedane expertise kan jouw team beter sales genereren en de klanttevredenheid vergroten. Zo komen klanten terug voor jouw aanbod en customer experience.

Onze klanten aan het woord

Mercedes-Benz

Als Mercedes-Benz leggen we de lat hoog, ook wanneer het gaat om kwaliteit van onze trainingen. Prodrive Academy heeft als training partner bewezen deze kwaliteit over te kunnen brengen naar onze klanten.

Stefan Smale - Trainings Manager Mercedes Vans BeNeLux

Volvo

Breder strekkend dan de originele opdracht heeft Prodrive Academy haar lange ervaring en brede perspectief binnen de automotive benut om de vraag achter de vraag op te lossen. Het belang van verwachtingsmanagement is onderstreept en de gerealiseerde oplossing is van hoge kwaliteit.

Dieter Vanderlinden, Sales Director W-Europe @Volvo Cars

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

We vertellen je graag kosteloos over wat we voor jouw (potentiële) klanten en salesorganisatie kunnen betekenen, en we bieden advies op basis van jouw doelen en uitdagingen. Je kunt hier rechts zelf een geschikte dag en tijd kiezen voor jouw adviesgesprek met een van onze business consultants. Tot snel!