Verkeersregels- Snelheid op matrixborden en rechtshouden

Verkeersregels: Snelheid op matrixborden en rechtshouden

Matrixborden

Een grote misvatting bij veel automobilisten is nog steeds dat de snelheid op de matrixborden boven de weg de adviessnelheid is. Let op, dit is de maximum snelheid. Wel zo handig om te weten met trajectcontroles met dynamische snelheidsaanpassing.

Rechtshouden

In Nederland kennen we geen “Keep Your Lane” principe. De positie op de rijbaan moet altijd op de meest rechter rijstrook zijn. Dit betekent dus dat als de “spitsstrook” geopend is, u dus zo veel mogelijk rechts moet rijden, zijnde op de spitsstrook. Hier mag een doorgetrokken streep dus gewoon overschreden worden bij het wisselen van rijstrook.

Rechtshouden

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Meld je aan voor het event ‘Fast & Forward'

Start: We laten prospects kennismaken met een auto of model(reeks), zodat zij enthousiast worden en aankoop overwegen. Bijvoorbeeld door middel van een proefritevenement of een proefrit aan huis.

Training: Door middel van onder meer (online) training en e-learning zorgen wij ervoor dat je salesteams alle kennis en kunde in huis hebben om van prospects klanten te maken. Bovendien zorgen we ervoor dat ook zij weten hoe ze de perfecte merk- en productbeleving bieden. 

Experience: We nemen je de aflevering van een nieuwe auto uit handen of vullen hem aan met een (online) gebruikerstraining zodat hij helemaal voldoet aan de klantverwachting. Zo zorgen we ervoor dat de merk- en productbeleving van begin tot eind perfect is.