Start: het begin van de perfecte merk- en productbeleving

De eerste stap naar de perfecte merk- en productbeleving, meer klanten en hogere klanttevredenheid. We zorgen voor een kickstart die meteen indruk maakt.

Opdrachtgevers waar wij voor werken:

Informeer en enthousiasmeer je prospects

Je prospects en/of bestaande klanten informeren én enthousiasmeren zodat zij de aankoop van jouw auto overwegen, is waar het om draait tijdens stap 1. Om dat voor elkaar te krijgen, organiseren we next-level automotive events zoals proefritevenementen en modelintroducties. Of we bedenken en organiseren een nieuw format dat perfect past bij het merk en model en voldoet aan jouw wensen.

Zet de eerste stap met ons en je krijgt:

Meer klanten

Meer klanten

We maken potentiële klanten warm voor jouw merk of model, zodat het voor de salesteams makkelijker wordt om van prospects klanten te maken.

Soepeler verkoopproces

Soepeler verkoopproces

Door te informeren en adviseren, helpen we prospects met kopen en zien we dat er meer opties worden besteld.

De beste eerste indruk

De beste eerste indruk

Start is het begin van een relatie met een klant en het juiste moment om de band met een bestaande klant te verstevigen. Wij zorgen in elk geval voor de beste eerste indruk; die telt tot ver na de aflevering van een auto!

Dit kunnen we voor jou opstarten

Van een doeltreffend proefritevenement tot een onvergetelijke merkbelevingsprogramma, we zorgen dat het next-level is. En we ontzorgen je door het van het begin tot het einde te regelen.

Proefritevenement

Modelintroductie

Driving Event

Testdrive @home/work

Proefritevenement

Proefritevenement

You only get one chance for a perfect first impression. En daar zorgen onze merkspecialisten voor.

Modelintroductie

Modelintroductie

We verzorgen een modelintroductie naar wens of we bedenken zelf een bijzondere of nieuwe manier om een nieuw model of modelreeks aan jouw doelgroep voor te stellen. 

Rijvaardigheidstraining

Rijvaardigheidstraining

Dé manier om klanten op veilige en spectaculaire wijze te laten ervaren wat een auto of modelreeks uitzonderlijk (goed) maakt. Wij zorgen altijd voor een onvergetelijke ervaring!

VIP-proefritten

Testdrive @home

Met een Testdrive @home campagne zorgen onze productspecialisten voor de perfecte proefrit. Prodrive kan de gehele operationele invulling van dergelijke campagnes verzorgen.

Omdat maatwerk werkt

Prodrive Academy levert met Start, Training en Experience een totaaloplossing die resulteert in de perfecte merk- en productbeleving, meer klanten en hogere klanttevredenheid. Per stap leveren we maatwerk op basis van jouw wensen, uitdagingen en/of doelen, omdat we uit ervaring weten dat maatwerk werkt. Dit betekent ook dat we Start, Training en Experience los van elkaar kunnen inzetten om jouw merk en organisatie vooruit te helpen.

We adviseren je graag over welke stappen daarvoor nodig zijn. Bovendien zijn we benieuwd naar jouw doelen en uitdagingen! Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze business consultants en zet de eerste stap naar meer verkopen en een hogere klanttevredenheid.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

We vertellen je graag meer over wat we voor jouw (potentiële) klanten en salesorganisatie kunnen betekenen, en we bieden advies op basis van jouw doelen en uitdagingen. Je kunt hier rechts zelf een geschikte dag en tijd kiezen voor jouw adviesgesprek met een van onze business consultants. Tot snel!