Met trainen maak je het verschil in kennis en motivatie

De tweede stap naar de perfecte merk- en productbeleving, betere salesteams, minder werkdruk, meer verkopen en hogere klanttevredenheid is training. Met de juiste kennis en motivatie kom je verder.

Opdrachtgevers waar wij voor werken:

Training verhoogt het kennisniveau en motiveert je verkopers

Van prospects klanten maken, dat is waar we jouw salesteams tijdens deze stap indirect bij helpen. Dat doen we door onze automotive (product)trainingen, waarbij de focus ligt op het verhogen van het kennisniveau en het motiveren van je verkopers. Zo zorgen we ervoor dat jouw salesteams potentiële klanten perfect kunnen informeren, adviseren en overtuigen. Dit komt ten goede van de merk- en productbeleving, de verkopen en de klanttevredenheid.

Dit is waar onze trainingen toe leiden:

Meer verkopen Academy

Meer verkopen

Hoe meer je salesteams weten, hoe makkelijker het wordt om potentiële klanten goed te informeren, adviseren en overtuigen, met meer verkopen tot gevolg. 

Meer motivatie

Meer motivatie

Onze (product)trainingen zorgen er ook voor dat je verkopers gemotiveerder zijn dan ooit om potentiële klanten te helpen. Meer kennis betekent ook minder werkdruk. Iets navragen is tenslotte niet of zelden meer nodig.

Meer klanttevredenheid

Meer klanttevredenheid

Door een potentiële klant goed te informeren en adviseren, zorg je ervoor dat jouw klant de showroom met een tevreden gevoel verlaat. En snel terugkeert om de zaak rond te maken.

Dit kunnen we voor jouw salesteams betekenen

Wij bieden een totaaloplossing waarin het blijvend ontwikkelen van de competenties van jouw medewerkers centraal staat. Van een EV-training tot concurrentievergelijking, wij zorgen dat het jouw salesteams beter en gemotiveerder maakt.  Theorie-trainingen zijn online beschikbaar, maar we verzorgen deze ook offline op jouw locatie(s), waarbij ook een praktijktraining mogelijk is. 

In ons trainingsportaal heb je naast een overzicht van al onze trainingen, ook via een dashboard inzicht wie welke training heeft gevolgd. En met onze verificatietraining inventariseer je de competenties en het kennisniveau van je medewerkers waardoor je heel gericht kunt trainen op maat.

Electric Vehicle (EV) training

Onboarding

ADAS-training

Training at the dealer

Concurrentievergelijking

Kennis up-to-date houden

Electric Vehicle (EV) training

Electric Vehicle (EV) training

Onze Product Trainers weten alles over elektrische auto’s en elektrisch rijden. Tijdens deze theorie- en of praktijktraining maken we van jouw sales team ook EV specialisten.

Onboarding

Onboarding

We kunnen je veel werk uit handen nemen door de onboarding van nieuwe salesmedewerkers te verzorgen. Met ons effectieve onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat nieuwkomers binnen no-time de benodigde kennis en kunde bezitten om aan de slag te kunnen gaan.

ADAS-training

ADAS-training

ADAS, Advanced Driver Assistance Systems, is de verzamelnaam voor de grote hoeveelheid rijhulpsystemen waarmee hedendaagse auto’s uitgerust zijn. Tijdens deze theorie- en/of praktijktraining maken onze Product Trainers je verkopers wegwijs in het ADAS-landschap.  

Training at the dealer

Training at the dealer

Indien gewenst trainen we je verkopers op jouw locatie(s), bijvoorbeeld in de aanloop naar een modelintroductie, of we maken een online training die ‘op de zaak’ of thuis gevolgd kan worden. De ontwikkeling van een e-learningprogramma behoort ook tot de mogelijkheden.

Concurrentievergelijking

Concurrentievergelijking

Wat maakt jouw model uniek of bijzonder ten opzichte van de concurrentie? Tijdens deze praktijk- en theorie-training laten we je verkopers zelf de verschillen ervaren en vertellen we ze alles wat ze moeten weten om klanten te kunnen overtuigen.

Kennis up-to-date houden

Kennis up-to-date houden

Omdat in de autobranche geen maand hetzelfde is en de (auto)wereld constant en snel verandert, moet de kennis van je salesteams actueel zijn. Wij realiseren dat door jouw verkopers up-to-date te houden door een jaarlijks trainingsprogramma, indien gewenst met tussentijdse kennistesten. Bij- en nascholing en maatwerk is ook mogelijk. 

Omdat maatwerk werkt

Prodrive Academy levert met Start, Training en Experience een totaaloplossing die resulteert in de perfecte merk- en productbeleving, meer klanten en hogere klanttevredenheid. Per stap leveren we maatwerk op basis van jouw wensen, uitdagingen en/of doelen, omdat we uit ervaring weten dat maatwerk werkt. Dit betekent ook dat we Start, Training en Experience los van elkaar kunnen inzetten om jouw merk en organisatie vooruit te helpen.

We adviseren je graag over welke stappen daarvoor nodig zijn. Bovendien zijn we benieuwd naar jouw doelen en uitdagingen! Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze business consultants en zet de eerste stap naar meer verkopen en een hogere klanttevredenheid.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

We vertellen je graag meer over wat we voor jouw (potentiële) klanten en salesorganisatie kunnen betekenen, en we bieden advies op basis van jouw doelen en uitdagingen. Je kunt hier rechts zelf een geschikte dag en tijd kiezen voor jouw adviesgesprek met een van onze business consultants. Tot snel!