Emodz, Later Academy en Prodrive Academy lanceren EV Academy

Emodz, de Later Academy en Prodrive Training lanceren de EV Academy. Het zijn partijen die, elk met hun eigen expertise, verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van importeurs en dealers bij de transitie naar nieuwe mobiliteit in de vorm van elektrisch rijden.

Door krachten te bundelen en dienstverlening op elkaar af te stemmen, spelen zij in op de sterk groeiende vraag naar een partij die alle kennis in huis heeft om de benodigde transitie binnen de automotive sector vorm te geven. Hierbij gaat het om het ontwikkelen van nieuwe strategieën, het creëren van nieuwe product/ marktcombinaties, de sociale en praktische implementatie van nieuwe businessmodellen, salestraining anno 2018 en praktijktraining elektrisch rijden én afleveren van elektrische auto’s.

De inhoud van de trainingen en sessies van de EV Academy sluit volgens de bedrijven aan bij de vraag van de klant en de ontwikkelingen in de markt. Momenteel moet worden ‘geshopt’ bij verschillende partijen die vanuit hun eigen expertise trainen/opleiden.

 

Neem voor meer informatie contact op via 0320 284 688 of info@prodriveacademy.nl