Event: 28 oktober – Vliegbasis Soesterberg

Fast & Forward

Nu we eindelijk weer kunnen, nodigen we je graag uit voor ons netwerkevent ‘Fast & Forward’. Dé kans om je collega’s van andere importeurs en dealers weer eens te spreken. De oud-CEO van HEMA geeft een sessie over de veranderende rol van resellers en hoe je daarmee om kan gaan. Natuurlijk verzorgen we een heerlijke lunch!

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit evenement zorgt Prodrive Academy voor het volgende:

Heerlijke Lunch

Natuurlijk verzorgen wij een uitgebreide walk-in lunch met de lekkerste belegde broodjes, soepen en dranken. Na afloop van het evenement is er ook gelegenheid tot een borrel.

inspirerend spreken

Inspirerende spreker

Tjeerd Jegen, oud-CEO van HEMA, geeft je nieuwe inzichten over hoe je kunt omgaan met de veranderende automotive wereld. De rol van resellers verandert en Tjeerd weet als geen ander hoe je daar op in kunt spelen.

Interresante modellen

De interessantste modellen

Hier speel jij natuurlijk ook een rol in – neem je mooiste model mee om je concullega’s mee kennis te laten maken. Waag een poging in de interessantste modellen onder begeleiding van onze uitstekende trainers.

ontmoet elkaar

Ontmoet elkaar

Neem plaats op de bijrijdersstoel, spreek met gelijkgestemden en ontmoet elkaar op een informele manier. Wissel ideeën en meningen uit, en kom tot nieuwe samenwerkingen.

Tjeerd Jegen

Tjeerd Jegen

Oud-CEO van HEMA

Tjeerd Jegen

Tjeerd Jegen is een expert op retail gebied. Hij weet precies waar de kansen liggen voor automotive bedrijven, en welke valkuilen je moet vermijden. Op basis van learnings uit de retail wereld zal hij ingaan op de veranderende rol van resellers in de Automotive. Tjeerd geeft je inspiratie en informatie die je direct kunt inzetten in je bedrijf.

Event: 28 oktober – Vliegbasis Soesterberg

Indeling van de middag

12:15-13:00               
Inloop met lunch

13:00-13:30               
Welkomstwoord Mark Maaskant

13:30-14:30               
Gastspreker Tjeerd Jegen

14:30-15:30             
Keuze activiteit / netwerken

15:30-16:30               
Afsluitende borrel

Indeling van de middag

Al meer dan 25 jaar op kop

Prodrive Academy is een begrip in de autobranche. Door meer dan 25 jaar ervaring zijn we dé expert op het gebied van automotive experience marketing en product training. Met onze ervaring helpen we jouw merk en organisatie vooruit.

Meld je aan voor het event ‘Fast & Forward'

Benieuwd naar welke modellen je concullega’s meenemen?
Geef je dan snel op om mee te doen aan dit evenement van Prodrive Academy. Tot 28 oktober!

Toestemming(Vereist)