Pak saleskansen
met de
Future-Proof scan

Prodrive Academy navigeert salesteams naar de road to succes. Maar, hoe toekomstgericht is jouw salesteam eigenlijk? Worden alle saleskansen benut of wordt er te vaak de verkeerde route genomen? Hoe future-proof zijn de verkoopstrategieën van jouw team? Check in 15 vragen hoe future-proof jouw salesteam is en krijg advies hoe het nog beter kan.

Prodrive Academy bereidt jouw salesteam voor op de autobranche van morgen

Met de Future-Proof scan krijg je inzicht hoe toekomstgericht jouw team is. Wordt er rekening gehouden met upsell mogelijkheden in de toekomst? Hoe up-to-date is het salestraject? Hoe staat het met de kennis over rijsystemen zoals ADAS en EV’s? Met onze totaaloplossing maken we jouw salesteams beter en bieden we prospects en klanten de perfecte merk- en productbeleving vóór, tijdens en na het verkoopproces. Vul de scan in en krijg binnen enkele minuten inzicht hoe future-proof jouw salesteam is.

Drie redenen om onze scan te doen

Checkmark

Toegankelijk

Zie makkelijk op welk onderdeel jouw salesteam zich kan accelereren. De Future-Proof scan bestaat uit een aantal vragen rondom klantbeleving, rijsystemen, concurrentievergelijking en evaluatie.
weg

Snel

Binnen enkele minuten weet jij welke saleskansen nog in de achterbak blijven liggen. Grijp die kansen na het invullen van de scan.
Star

Persoonlijk advies

Wil jij meer weten over toekomstgerichte sales? Plan bij ons een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Benieuwd wat we voor jou
kunnen betekenen?