Verhoog het kennisniveau van jouw salesteam

Je wilt inspelen op de steeds veranderende automotive markt en je differentiëren van je concurrenten. Want hoe speel je in op ontwikkelingen van electric vehicles en de nieuwste rijhulpsystemen? Per branche kijken we hoe de voertuigen het meest gebruikt worden en personaliseren daarop samen met jou onze trainingen. Zo weet je zeker dat bestuurders de voertuigen zo optimaal mogelijk gebruiken. Op deze manier krijg je een betere klantervaring en lagere wagenparkkosten. Lees hoe onze services klanten voor jou laten kiezen.

Onze diensten voor jou

Check hier hoe we jouw sales een boost geven

Gebruikerstraining LCV

Gebruikerstraining personenvervoer

Electric Vehicle (EV) training

ADAS training

Gebruikerstraining LCV

Gebruikerstraining LCV

We geven gebruikerstrainingen voor Light Commercial Vehicles in verschillende branches. Zo maken we bij logistiekbedrijven gepersonaliseerde trainingen om bijvoorbeeld correct te parkeren en manoeuvreren. We geven uitleg aan medewerkers over brandstofbesparing, schadereductie en optimale ritplanning tijdens het rijden. We gaan graag met jou in gesprek wat de de doelen en wensen zijn van jouw organisatie en organiseren op basis daarvan trainingen.
Gebruikerstraining personenvervoer

Gebruikerstraining personenvervoer

We geven gebruikerstrainingen voor personenvervoer in verschillende branches. Zo bieden we voor doelgroepenvervoer rolstoeltrainingen aan. We gaan graag met jou in gesprek wat de de doelen en wensen zijn van jouw organisatie en organiseren op basis daarvan trainingen.

Autofabrikant - EV training

Electric Vehicle (EV) training

Onze Product Trainers weten alles over elektrische auto’s en elektrisch rijden. Tijdens deze theorie- en/of praktijktraining maken we van jouw salesteam EV specialisten. Dit doen we op locatie of online.

Autofabrikant - ADAS training

ADAS training

ADAS, Advanced Driver Assistance Systems, is de verzamelnaam voor de grote hoeveelheid rijhulpsystemen waarmee moderne auto’s zijn uitgerust. Tijdens deze theorie- en/of praktijktraining maken onze Product Trainers jouw verkopers wegwijs in het ADAS-landschap. We geven deze training online of fysiek.

Hogere klanttevredenheid en loyaliteit

Door de trainingen van Prodrive Academy boost jij jouw toegevoegde waarde voor klanten. Met de opgedane expertise kan jouw team beter sales genereren en de klanttevredenheid vergroten. Zo komen klanten terug voor jouw aanbod en customer experience.

Onze klanten aan het woord

Mercedes-Benz

Als Mercedes-Benz leggen we de lat hoog, ook wanneer het gaat om kwaliteit van onze trainingen. Prodrive Academy heeft als training partner bewezen deze kwaliteit over te kunnen brengen naar onze klanten.

Stefan Smale - Trainings Manager Mercedes Vans BeNeLux

Volvo

Breder strekkend dan de originele opdracht heeft Prodrive Academy haar lange ervaring en brede perspectief binnen de automotive benut om de vraag achter de vraag op te lossen. Het belang van verwachtingsmanagement is onderstreept en de gerealiseerde oplossing is van hoge kwaliteit.

Dieter Vanderlinden, Sales Director W-Europe @Volvo Cars

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

We vertellen je graag kosteloos over wat we voor jouw (potentiële) klanten en salesorganisatie kunnen betekenen, en we bieden advies op basis van jouw doelen en uitdagingen. Je kunt hier rechts zelf een geschikte dag en tijd kiezen voor jouw adviesgesprek met een van onze business consultants. Tot snel!