Boost jouw sales

Hoe geef je klanten de perfecte ervaring om alles uit hun nieuwe voertuig te halen? Met de experiences van Prodrive Academy! Wij zetten samen op basis van jouw doelen en wensen events of proefritten neer die impact maken. Zo ga je van leads naar klanten en van klanten naar ambassadeurs.

Onze diensten voor jou

Check hier hoe we jouw sales een boost geven

Gesplitste aflevering

Events

Modelintroducties

Prodrive Academy | Marketingafdeling | Gesplitste aflevering

Gesplitste aflevering

Als verkoper wil je natuurlijk dat een klant blij is met de aankoop. Met de gesplitste aflevering van Prodrive Academy krijgen klanten een tijdje na de aankoop van hun nieuwe voertuig, een made to measure gebruikerstraining op locatie of bij de dealer. Zo leert de klant al rijdend alle handige functies van hun nieuwe aanwinst samen met één van onze trainers. Klanten halen op deze manier alles uit hun auto en kan het salesteam zich focussen op wat ze het liefste doen: voertuigen verkopen.
Prodrive Academy | Marketingafdeling | Events

Events

Prodrive Academy organiseert events voor consumenten en de zakelijke markt. Denk aan een geheel verzorgde dag met catering, sprekers en exclusieve ritbegeleiding. Dit alles op maat georganiseerd op basis van jouw wensen en doelen.
Prodrive Academy | Marketingafdeling| Modelinstructies

Modelintroducties

Wij zorgen voor de perfecte modelintroductie voor importeurs (ook zonder dealernetwerk). In een tijd waar veel sales online plaatsvinden, is een fysieke plek voor merkbeleving essentieel voor een goede klantervaring. Daarom verzorgt Prodrive Academy proefritten aan op locatie, bij pop-up stores en mensen thuis. Daarnaast creëren we reclamecampagnes en merkactivaties. Zo wordt de filosofie van merken goed gecommuniceerd aan mogelijke klanten.

Hogere klanttevredenheid en loyaliteit

Door de trainingen van Prodrive Academy boost jij jouw toegevoegde waarde voor klanten. Met de opgedane expertise kan jouw team beter sales genereren en de klanttevredenheid vergroten. Zo komen klanten terug voor jouw aanbod en customer experience.

Onze klanten aan het woord

Mercedes-Benz

Als Mercedes-Benz leggen we de lat hoog, ook wanneer het gaat om kwaliteit van onze trainingen. Prodrive Academy heeft als training partner bewezen deze kwaliteit over te kunnen brengen naar onze klanten.

Stefan Smale - Trainings Manager Mercedes Vans BeNeLux

Volvo

Breder strekkend dan de originele opdracht heeft Prodrive Academy haar lange ervaring en brede perspectief binnen de automotive benut om de vraag achter de vraag op te lossen. Het belang van verwachtingsmanagement is onderstreept en de gerealiseerde oplossing is van hoge kwaliteit.

Dieter Vanderlinden, Sales Director W-Europe @Volvo Cars

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

We vertellen je graag kosteloos over wat we voor jouw (potentiële) klanten en salesorganisatie kunnen betekenen, en we bieden advies op basis van jouw doelen en uitdagingen. Je kunt hier rechts zelf een geschikte dag en tijd kiezen voor jouw adviesgesprek met een van onze business consultants. Tot snel!