banner

In bijna elke nieuwe auto zitten ze wel... Advanced Driver Assistance Systems. Welke systemen zijn er? Wat doen al deze systemen? Hoe werken ze en hoe maakt u er optimaal gebruik van? Prodrive is de ADAS specialist en coacht deelnemers in het juist gebruiken van moderne rijassistentiesystemen.

In praktijk en theorie laten we uw mensen zelf ervaren én beleven welke mogelijkheden nieuwe technologieën bieden. We nemen vooroordelen weg, leggen de exacte werking van de systemen uit en maken een terugkoppeling naar klantvoordelen.

 

Assisted Driving Events 

Prodrive heeft alle kennis en expertise in huis om o.a. ADAS events, Assisted Driving Events, Platooning Tests, Self-Driving Experiences, Roadtrains te organiseren en te begeleiden. Onze  gecertificeerde specialisten zorgen er voor dat deelnemers de systemen onder professionele begeleiding op de openbare weg kunnen ervaren.

Met het introduceren van nieuwe veiligheidssystemen komen risico's. Die kennen wij! Én we weten exact welke risico’s er wel en niet niet genomen moeten worden om een overtuigende kennismaking te garanderen met uw nieuwe voertuigen. Dergelijke tests en events organiseerden we eerder voor Rijkswaterstaat, AON, Royal Haskoning DHV en diverse autoimporteurs.

 

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen op gebied van Advanced Driver Assistance Systems, oftewel ADAS?

Neem contact op met Prodrive via 0320 284 688 of info@prodriveacademy.nl.