Referenties:

 

Responsive image"Larcom is zeer tevreden over de aangeboden cursus. Het verliep allemaal op rolletjes. De brandstofbesparing, 8% die ons is voorgerekend, is zeker haalbaar en dat heeft dus ook weer een enorme besparing op de CO2 uitstoot. Kortom een training die zijn geld zeker weer opbrengt."

Larcom
Bert Jansen - Fleet Manager
Responsive image"Renault is de enige autoimporteur op de CO2 prestatieladder en we zijn een top 5 leverancier van zuinige auto’s. Door een moderne auto op een moderne manier te bedienen kan veel zuiniger worden gereden. We vonden het belangrijk om als importeur aan onze klanten te kunnen laten zien dat je door aanpassing van het rijgedrag enorm kunt besparen op brandstofkosten. Samen met Prodrive zijn we hierin geslaagd."

Renault Nederland
Simon Smit - Developer New Business
Responsive imageRijVaardigheidscentrum Lelystad is een super goede locatie. Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeerfaciliteiten. Op het buitenterrein alles aanwezig om een afwisselend en uitdagend programma aan te bieden. Organisatie i.s.m. met Prodrive, perfect, korte lijnen, denken mee met de klant en altijd bereikbaar. Ervaren instructeurs, representatief en één team."

Jaguar Nederland
Corina Kastelein

 


Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0320 284 688 of info@prodriveacademy.nl.

 

Maak direct een afspraak!