Voor bedrijven is het van belang een meetbaar en effectief beleid te hanteren op gebied van veilig, zuinig en duurzaam rijden. Technologische ontwikkelingen zijn hierin erg belangrijk. Voertuigen rijden op elektriciteit en hebben steeds geavanceerdere veiligheidssystemen aan boord. Hoe gaan we daar als verkeersdeelnemers mee om?


Wij gebruiken onze kennis, gedrevenheid en ervaring om organisaties te helpen om ongelukken te voorkomen en schade te beperken. Met in onze trainingen en cursussen als rode draad nieuwe veiligheidssystemen, rijgedrag en duurzaamheid. Veilig rijden is een continu proces en geen eenmalige actie. Wij bieden klanten de tools om een meetbaar en effectief veilig en zuinig rijden beleid op te zetten en in stand te houden.

 

Kennis en innovatie

Vooruitstrevend bezig zijn met verkeersveiligheid en duurzaam rijden! Daarvoor bent u bij Prodrive aan het juiste adres. Onze kennis en innovatie gebaseerd op jarenlange ervaring zetten wij in om verkeersdeelnemers beter gebruik te laten maken van Advanced Driver Assistance Systems, Automated driving en nieuwe voertuigtechnieken. Advanced Driver Assistance Systems. Automated Driving, Level 2, Level 3, level 4 . Wat doen al deze systemen, hoe werken ze, en hoe gaan we er als bestuurder mee om?

 

Een gedreven team

De missie van het Prodrive team is om van elk event, training of interventie een ervaring te maken die de deelnemers niet zullen vergeten. Het project management wordt volledig verzorgt door een team met passie. Zo creëren we niet alleen unieke ervaringen maar verbeteren we ook samen verkeersveiligheid en duurzaamheid. Kennis maken met ons team?

 

Ervaren en vakbekwame coaches

Onze trainer coaches zijn deskundig, opgeleid, gecertificeerd, coachend, enthousiast, gemotiveerd, representatief, hebben technisch inzicht, en zijn liefhebbers van autorijden die de innovaties van een moderne auto als geen ander optimaal door de deelnemer laten beleven.

 

Resultaten en klanttevredenheid

Meedenken met de klant zorgt ervoor dat wij gaan voor optimaal resultaat en maximale klanttevredenheid. Ons team staat elke dag weer klaar om uw project te begeleiden! Meer weten over de werkwijze van Prodrive?

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.